Eu sunt Andreea, digital storyteller

 

De ce digital storyteller și nu consultant?

Iubesc poveștile în toate formele lor - să le citesc, să le scriu și să îi ajut pe alții să le facă mai atractive. 

 

În cadrul sesiunilor de consultanță social media îmbin tehnici de storytelling cu know-how complet și actualizat la zi despre toate platformele de social media.

Cum fac magie?

Ne cunoaștem în cadrul unui discovery call gratuit în care aflu mai multe despre afacerea ta, resursele pe care le ai la dispoziție și aspectele pe care ai vrea să le îmbunătățești.

 

Ulterior, creionăm împreună o hartă formată din una sau mai multe întâlniri în cadrul cărora stabilim împreună un plan de comunicare care să te ajute să capeți claritatea pentru comunicarea ta în mediul online (social media, newsletter, texte pentru landing page etc.)

uite cum putem lucra împreună

Pasul 1: scrie-mi cum te pot ajuta

Abia aștept să aflu cum te pot ajuta! Povestește-mi într-un mesaj prin intermediul formularului de contact care sunt nevoile tale actuale și ce crezi că pot face eu pentru tine.

Pasul 2: setăm împreună un discovery call

Îți răspund cu drag la orice întrebare și căutăm cea mai bună alternativă pentru tine în cadrul unui discovery call gratuit de 20 de minute. În urma acestui call vei ști exact în ce moduri putem lucra împreună, dar și tarifele pentru serviciile și pachetele care te interesează.

Pasul 3: stabilim un plan de acțiune

Am stabilit că te pot ajuta, rămâne să setăm și cum. Setăm împreună nr. de întâlniri și frecvența lor în funcție de obiectivul și de disponibilitatea ta. 

Pasul 4: trecem la treabă

Acum că am setat toate detaliile ne putem concentra 100% pe obiectivele tale. Înarmează-te cu toată curiozitatea din dotare și un caiet pe care să-ți notezi toate ideile și informațiile.

întrebări frecvente

Alege un audit dacă:

 

✔ simți că faci ceva greșit, dar nu știi ce anume

✔ deși ai un obiectiv setat (ex: promovarea unui curs înregistrat care poate fi comandat de pe site) și comunici asta, ți se pare că oamenii nu fac acțiunea dorită de tine

✔ îți dorești un feedback general pentru felul în care îți scrii postările/pentru cum arată contul tău din exterior

Audit sau consultanța - ce aleg?


Audit sau consultanța - ce aleg?

Alege consultanță 1:1 dacă

 

✔ ai nevoie de un plan de acțiune pentru promovarea unui produs/serviciu

✔ îți dorești să înveți mai multe despre social media în general

✔ ai deja un set de întrebări și curiozități la care vrei răspunsuri

 

Depinde de obiectivul tău. Dacă ai un set de întrebări specifice sau vrei idei de conținut, putem căuta răspunsul la ele în cadrul unei sesiuni de consultanță. Dacă îți dorești să creionezi o strategie de conținut (să faci profilul clientului ideal, să setezi pilonii de conținut și să înveți cum să creezi tu conținutul pe care să-l postezi) îți recomand mai degrabă un curs privat (alcătuit din 4-6 sesiuni).

e suficientă o singură întâlnire?
Ce înseamnă curs privat?

Pe scurt: un mix între consultanță privată și structura unui curs. 

 

Lucrăm pe structura programului de strategie, însă o facem în ritmul tău - te învăț cum să te uiți la identitatea ta online, cum să creezi avatarul de client, setăm pilonii de conținut și apoi te învăț tot ce ai nevoie să știi ca să-ți creezi singur conținutul. 

 

Bonus: spre deosebire de consultanță unde tu îți iei notițele, primești materiale pe mail și teme pentru acasă.

ce spun cei cu care am lucrat:

Întâlnirea cu Andreea a fost ca o revelație. Social Media nu este un domeniu nou pentru mine însă Andreea m-a ajutat cumva să deschid ochii asupra unor aspecte pe care nu le observasem, mi-a dat altă direcție care mă entuziasmează și simt că îmi ajută mai mult brandul.

Cristina Cristina Fondator Empath.ro

Dragă Andreea, mulțumesc pentru claritatea și structura cu care am rămas după ce am lucrat cu tine. Mi-e mult mai ușor acum să-mi gândesc postările. M-ai ajutat să realizez ceva neașteptat: că îmi pot „planifica” creativitatea dacă am o strategie clară în minte.

Ramona (Pilonul Zero)Ramona (Pilonul Zero)Host Smart Women, Smart Money Podcast

Datorită unor oameni precum Andreea am prins curaj și am încălecat pe acest cal nărăvaș numit #instagram. Fata asta e o mare gură de oxigen pentru toți cei care au proiecte de suflet pe care vor să le aducă în spațiul virtual.

MihaelaMihaelaBoobielove.com | Antreprenoriat social

Deschiderea și experiența Andreei m-au ajutat să înțeleg într-un timp scurt extrem de multe informații utile. Cursul a fost foarte valoros și a adus un impact real.

Andra CoteaAndra CoteaFondator Ucurious.co | Centru limbi străine

Mi-am dorit sa lucrez cu Andreea din momentul in care am vazut contul ei de instagram. Se potrivea stilului meu clar si concis. Ulterior intalnirile noastre mi-au raspuns la toate intrebarile, inclusiv la cele pe care nu le formulasem inca. :) Experienta acestei colaborari m-a ajutat nu numai sa stiu mai mult dar mi-a dat increderea ca pot si eu. A devenit clar ca nu trebuie sa fie totul perfect dar este important sa fie, sa incerc si sa testez cat mai mult.  Am ramas cu ideea de perseverenta, no matter what. Adica ingredientul ideal pentru succes. O recomand din toata inima!

Dr. Andreea LefterDr. Andreea LefterMedic Specialist & Life Coach

Pentru mine, Andreea este mereu omul potrivit la timpul potrivit. M-a ajutat sa imi stabilesc o strategie de social media bazata pe piloni de continut, fara sa mai pierd timpul gandindu-ma mereu ce as mai putea sa postez. Mi-a oferit super insights despre cum imi pot promova mai multe tipuri de servicii intr-un mod autentic, valoros, bazat pe nevoi reale ale audientei mele. Discutiile cu ea includ mereu multe AHA moments, o recomand cu drag.

Irina StancuIrina StancuInvestitiipetocuri.ro

Am apelat la Andreea intr-un moment in care aveam nevoie de claritate in procesul meu de dezvoltare. Desi acumulasem informatie si prin alte cursuri de grup, sedintele cu ea 1:1 mi-au oferit directia pe care o cautam, iar structura pe care mi-a oferit-o m-a ajutat sa ma organizez castigand timp pretios.

Nadia EperjessyNadia EperjessyNutriționist

Andreea a reusit sa imi explice cum sa ma organizez, ce inseamna pilonii de continut si cum ii creez.Mi-a explicat cum sa imi dau seama ce vreau sa transmit cu brandul meu si cum sa o fac (fie ca e o postare sau doar un story). Si ce mi se pare cel mai bun lucru este ca a vorbit pe limba mea(a antreprenorului, cea care stie informatie despre instagram pana la un punct).

Mihaela BirceanuMihaela BirceanuFashion Designer

Preferi cursurile de grup?

În 2022 mi-am propus să transform cursul de strategie într-un program complex cu durata de 5 săptămâni.

made with