învață cum să construiești o strategie de social media care dă rezultate 

program intensiv |online |16 martie - 20 aprilie

te cunosc mai bine decât crezi

Petreci ore întregi ca să creezi conținut, dar simți că eforturile tale nu sunt răsplătite

  • Comunitatea ta îți răspunde rareori la comentarii sau stories. Nu reușești să le atragi atenția prin textele scrise sau imaginile pe care le folosești. Uneori scrii postări grozave, care au impact, dar alteori nu mai știi ce să încerci ca să ai rezultate.

 

Ți-ar plăcea să găsești calea ușoară ca să publici conținut în mod constant, fără să stai ore întregi ca să editezi un text sau să faci o fotografie. Și poate și să scapi de perioadele lungi în care nu ai inspirație să postezi.

 

Cred că te-ai descurcat grozav până acum, dar am o veste bună: poți obține rezultate mai bune ca niciodată cu mai puțin efort.

promisiunea mea pentru tine: în 5 săptămâni vei învăța tot ce ai nevoie să știi despre social media

  • Știu, te-ai plictisit de cursuri pline de informații. De aceea promisiunea mea pentru tine e diferită: am gândit  un curs de social media care îți permite să aplici imediat ce ai învățat.

 

Pe lângă informațiile teoretice, primești și:

 

✓ 5 întâlniri live, în cadrul căror poți întreba orice

✓ 1h de consultanță 1:1 cu mine ca să discutăm despre problemele punctuale pe care le ai

✓ feedback pentru teme și materiale create între sesiuni, pe tot parcursul programului

Îți prezint cea mai bună versiune de până acum a programului intensiv de social media

  • Am lansat cursul de social media în mai 2021 pentru că voiam să dau mai departe tot ceea ce știu despre cum să creezi comunități prin intermediul poveștilor bine spuse.

 

Două ediții de curs și peste 30 de cursanți mai târziu, mi-am dat seama că un curs care durează un weekend nu e suficient. De aceea am decis să transform cursul într-un program intensiv de 5 săptămâni - cu mai multe informații despre cum să creezi conținut, dar mai practic ca oricând.

Cursul e pentru tine dacă:

✓ comunici deja pe social media, dar asta îți ia prea mult timp pentru rezultatele pe care le obții

 

✓ ai o afacere sau te pregătești să lansezi una și îți dorești să pornești cu dreptul

 

ești freelancer sau liber profesionist și vrei să-ți comunici cu succes brandul personal, produsele sau serviciile și să atragi mai mulți clienți prin intermediul social media

 

ești social media manager și ai nevoie să înveți cum să creezi o strategie de conținut care să dea rezultate pentru clienții tăi

 

✓ vrei să găsești echilibrul între timp limitat alocat pe social media & conținut care aduce rezultate

Promisiunea mea pentru tine:

Informație 100% aplicabilă

poți implementa imediat după începerea cursului

Pe lângă informațiile teoretice și exercițiile pe care le primești în cadrul cursului, exercițiile dintre sesiuni sunt gândite astfel încât tu să-ți creezi pas cu pas o strategie de conținut. 

 

Cel mai tare lucru: poți începe să lucrezi la strategia ta chiar după prima sesiune. 

 

Ce vei avea la finalul celor 5 săptămâni:

 

profilul clientului ideal, construit cu ajutorul unui ghid de întrebări care te va ajuta să știi totul despre oamenii cărora te adresezi

 

pilonii de conținut și zeci de idei de conținut pe care îl poți crea, ca să scoți din vocabular ideea „nu am idee ce sa postez azi”

 

tips&tricks ca să creezi conținutul pe care audiența ta vrea să-l vadă 

Exemple practice

Analizăm conținut real, de pe paginile unor afaceri și branduri personale din România ca tu să înțelegi cum să-ți îmbunătățești conținutul.

 

În cadrul exercițiilor identificăm împreună oportunități de creare de conținut educațional, informativ, inspirațional sau de tip entertaiment pentru businessul sau brandul tău personal.

 

Iar pe parcursul programului vei primi idei de conținut potrivit pentru afacerea ta, idei pe care să le poți aplica imediat, fie că vorbim despre postări de Facebook, Instagram Stories, Reels sau modalități de promovare a produselor și serviciilor tale.

ce câștigi prin participarea la curs:

✓ informații - afli tot ce ai nevoie să știi despre cum să creezi conținut valoros pe social media (și nu numai)

 

✓ conexiune - te conectezi cu antreprenori români din toate colțurile lumii și înveți din experiența lor

 

✓ inspirație - scapi de „lipsa de idei” în ceea ce privește postările tale pe social media

investiția ta: 1250 ron

PREȚUL INCLUDE:

 

✓ 5 întâlniri live, de grup

✓ o întâlnire 1:1 cu mine

✓ suport de curs în format pdf

✓ template-uri în excel pentru calendarul de conținut și rapoarte

✓ acces la înregistrarea sesiunilor live de la curs

✓ e-book cadou Totul despre instagram 

✓ feedback și suport pe e-mail pentru teme și materiale create în timpul cursului

✓ grup de whatsapp pentru suport și feedback în timpul cursului si 60 de zile de la finalizarea lui

✓ grup mastermind (3 întâlniri) după finalizarea cursului

ce vei învăța în acest curs:

Modulul 1

Cum să-ți identifici nișa. Ce este de ce-ul de brand și cum să-l identifici pe al tău. Cum să redai misiunea și valorile business-ului tău în comunicarea pe social media. Cum să te uiți la competiție pentru a te diferenția în fața publicului tău.

Cum creezi profilul avatarului de client. Cum îți structurezi conținutul în așa fel încât să răspundă la nevoile clientului tău ideal. Cum identifici corect canalele pe care să le comunici și formatele de conținut pe care să le creezi. Bonus: la finalul sesiunii vei avea cel puțin 20 de idei de postări pe care le poți scrie imediat.

Modulul 2

Modulul 3

Ce sunt pilonii de conținut și cum îi setezi pe ai tăi. Cum să creezi un calendar de conținut pentru o lună întreagă în cel mult 2h. Ce formate de conținut poți folosi pe fiecare platformă și cum să le optimizezi pentru rezultate maxime.

Cum să creezi conținut valoros pentru audiența ta. Cum să scrii texte mai bune, optimizate pentru social media. Cum să faci stories, reels și videoclipuri mai atractive. 

Modulul 4

Modulul 5

Cum să-ți creezi un plan de comunicare anual sau un plan de campanie în funcție de obiectivele tale. Cum să promovezi produse și servicii ca să-ți crești rata de conversie.

Ai o întâlnire 1:1 pe care o poți seta oricând între module sau după terminarea cursului, ca să discutăm punctual despre întrebările și provocările tale.

bonus


Ce spun foștii cursanți și clienții care au beneficiat de consultanță cu mine

Dragă Andreea, mulțumesc pentru claritatea și structura cu care am rămas după ce am lucrat cu tine. Mi-e mult mai ușor acum să-mi gândesc postările. M-ai ajutat să realizez ceva neașteptat: că îmi pot „planifica” creativitatea dacă am o strategie clară în minte.

Pilonul ZeroPilonul ZeroComunitatea femeilor care investesc

Întâlnirea cu Andreea a fost ca o revelație. Social Media nu este un domeniu nou pentru mine însă Andreea m-a ajutat cumva să deschid ochii asupra unor aspecte pe care nu le observasem, mi-a dat altă direcție care mă entuziasmează și simt că îmi ajută mai mult brandul.

CristinaCristinaFounder Empath.ro

După sesiunea 1:1 cu Andreea în care am vorbit despre Facebook Ads am avut un șoc: am descoperit o întreagă lume nouă când vine vorba de tipurile de ads, de câte feluri de audiențe poți crea și cum te poți juca cu ele. Prima și cea mai valoroasă lecție primită: deschide Ads Manager pe desktop, nu doar pe telefon.

Sînziana RădulescuSînziana RădulescuStyle Coach

Datorită unor oameni precum Andreea am prins curaj și am încălecat pe acest cal nărăvaș numit #instagram. Fata asta e o mare gură de oxigen pentru toți cei care au proiecte de suflet pe care vor să le aducă în spațiul virtual.

MihaelaMihaelaBoobielove.com | Antreprenoriat social

Deschiderea și experiența Andreei m-au ajutat să înțeleg într-un timp scurt extrem de multe informații utile. Cursul a fost foarte valoros și a adus un impact real.

Andra CoteaAndra CoteaFondator Ucurious.co | Centru limbi străine

DESPRE MINE

• 10 ani în crearea de conținut

 

• 6 ani de experiență în marketing digital

 

• zeci de ore petrecute în sesiuni 1:1 de consultanță în care am lucrat cu antreprenori români pentru crearea strategiile lor de social media

 

• un portofoliu format din peste 60 de antreprenori români

 

• sute de articole și cărți citite despre psihologia consumatorului și marketing

 

• investiții în cursuri, consultanță & coaching de peste 25000 RON

 

Îți ofer tot know-how-ul acumulat în ultimii 10 ani în cadrul acestui curs.

Vrei să mă mai întrebi ceva?

Dacă ai și alte întrebări despre curs sau ai nevoie de extra informații ca să îți dai seama dacă ți se potrivește, apasă butonul de mai jos.