Lucrează cu mine

Creez conținut în online de peste 10 ani. De 5+ ani îi ajut pe alții să-și atingă obiectivele de business prin strategii creative de conținut. Cred că oamenii au nevoie de mai multe povești bine spuse pe social media, iar eu sunt aici ca să te ajut să o faci.

Servicii oferite

Strategie de conținut

Sunt aici să te ajut să înțelegi cum să-ți alegi canalele în acord cu publicul tău țintă și obiectivele pe care le ai. Fie că vrei să construiești o comunitate, să creezi conținut care să genereze engagement în mod organic sau să-ți crești vânzările, îți voi oferi atât insight-uri valoroase despre comportamentul consumatorului pe social media, cât și informații actualizate despre specificul fiecărei platforme de social media sau e-mail marketing.

Conținut pentru social media

Un conținut bun se traduce nu doar în îndeplinirea obiectivelor de marketing, ci și în rezultate măsurabile (creșterea principalilor metrici vizați și a lead-urilor/vânzărilor); în acord cu strategia de comunicare te pot ajuta să creezi conținutul de care ai nevoie ca să ajungi la publicul tău țintă.

Externalizare & Coordonare proiecte

Ai nevoie de un site? Fotografii calitative cu produsul tău? Bannere pentru Google Ads? Te pot ajuta să alegi cei mai potriviți colaboratori și pot coordona întregul proiect (de la brief-uri la sesiuni de feedback) astfel încât tu să te poți concentra exclusiv pe afacerea ta.

Audit & Consultanță 1:1

Ai o strategie și publici constant conținut, dar ți se pare că nu are impactul dorit sau nu reușești să generezi conversii? Te pot ajuta cu audit pe conținutul publicat pe orice platformă, recomandări personalizate și consultanță 1:1 în care îți pot explica ce poți îmbunătăți și cum.

Campanii de PR & Influencer Marketing

Vrei ca produsul tău să câștige din ce în ce mai multă popularitate? O campanie cu influenceri ar putea fi exact ce ai nevoie. Sunt aici să te ajut cu creionarea unui concept și selectarea influencerilor.

Ce alte nevoi ai?

Fie că vorbim de articole pentru blog, texte pentru site sau fotografii te pot ajuta cu implementarea sau recomandarea unor specialiști.

Întrebări frecvente

Strategia presupune un ghid de comunicare în mediul online pentru brandul tău pornind de la nevoile tale actuale, obiectivele de marketing și valorile brandului tău. În cadrul unei strategii găsești atât elemente ce țin de profilul clientului tău ideal și al poziționării tale (setate corect ele nu au nevoie de un update dacă schimbi radical specificul business-ului și/sau al produselor tale), dar și idei originale de conținut gândit în acord cu poziționarea și clientul tău ideal.

Prețul de pornire este 500 euro, însă mi-ar plăcea să discutăm mai multe despre nevoile tale, pentru că oferta finală ține cont de mai mulți factori care pot influența. Programează un discovery call gratuit și îți răspund cu drag la orice întrebare.

Elementele ce țin de poziționare și avatar de client nu au o durată de expirare. O strategie de conținut este gândită, în funcție de industrie și specificul platformei, pentru 6-12 luni. Îți recomand totuși să faci o analiză și să urmărești un raport lunar pentru cele mai bune performanțe.

O sesiune de consultanță durează o oră și presupune o discuție pornind de la teme propuse de tine, fie făcând o analiză pe conținutul tău actual, fie pornind de la o listă de întrebări legate de strategia de conținut sau specificul platformelor.

Dacă ai nevoie doar de o analiză de conținut, alege un audit pentru unul sau mai multe canale de social media. Dacă ai o listă de întrebări formate și ai nevoie de explicații, alege o oră de consultanță. Le poți alege și împreună, în cadrul unui pachet, ca să beneficiezi de un discount.

Depinde ce anume vrei să obții în urma consultanței. De regulă, sunt suficiente 1-4 întâlniri.